Kylling i hvidvin |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
800 gram kyllingfilet 3 spsk hvedemel 50 gram margarine 2 spsk løg 2 fed hvidløg 750 ml hvidvin 1 stk porre 250 gram champignon 4 stk laurbærblade 1.5 dl piskefløde 2 stk Æg 3 tsk salt 1.5 tsk peber 1 tsk sovsekulør
|
Fremgangsmåde
Bland mel, salt og peber på en tallerken og vend kyllingefiletterne i det. Svits dem i en gryde til de er gyldne.
Tag kyllingerne op og svits løg, hvidløg og porre i gryden og læg derefter kyllingerne tilbage i gryden og hæld vinen over.
Lad retten simre under låg i en time.
Rens champignonerne, skær dem i skiver og svits dem på en pande. Kom champignonerne i gryden og kog kyllingen yderligere 15 min.
Tag kyllingestykkerne op og hold dem varme. Pisk fløde og æggeblommer sammen og pisk det i sovsen og kom herefter sovsekulør i. Kom kyllingerne tilbage i sovsen og varm den igennem, uden den koger. Smag til med salt og peber.
|
Serveringstips
Serveres med ris og kogte grøntsager. |
|
|