Mørbradgryde |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
450 gram svinemørbrad 2 spsk olie 3 tsk salt 2 tsk peber 2 stk løg 250 gram champignon 150 gram bacon i tern 2 tsk paprika 1 dåse hakkede tomater 250 ml piskefløde 150 gram cocktailpølser 1 bundt persille
|
Fremgangsmåde
Skær mørbraden i 1 cm tykke skiver,og brun kødet i en gryde, krydr med salt og peber.
Skær løgene i tynde skiver og champignon i kvarte. Steg bacon i gryden sammen med løg og champignon.
Krydr med paprika og tilsæt tomat samt fløde. Bring det hele i kog og lad det simre i 10 min.
Tilsæt pølserne og kog endnu 5 min.
Kom den hakkede persille i og rør rundt.
|
Serveringstips
Serveres med ris, kartofler eller kartoffelmos.
I stedet for piskefløde kan man anvende Cremefine til madlavning. |
|
|