Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Chicken Fried Rice

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

250 gram ris
250 gram kyllingefilet
0.5 dl grøntsagsbouillon
3 fed hvidløg
1 stk chili
3 spsk olie
250 gram hvidkål
2 dl frosne ærter
2 stk Æg
1 stk porre
2 tsk basilikum
3 spsk fiskesauce

Fremgangsmåde

Kog risene, gerne dagen før. Ellers kog dem så de kan stå på køl i minimum 2 timer.
Når risene er godt kolde, hældes olie over dem, og der røres rundt med hænderne indtil der ikke er flere klumper.
Hæld olie i en wok, og steg finthakket hvidløg og chili. Skal stege ca. 1 minut.
Tilsæt kyllingekød i strimler sammen med bouillon, og lad det stege ca 5 minutter.
Skær imens porren og hvidkål i meget tynde stykker.
Læg nu kyllingekødet op på kanten i wokken, og slå æggene ud i bunden ag wokken. Rør rundt i æggene, indtil det bliver til røræg.
Nu tilsættes risene, basilikum og fiskesaucen, og der røres godt rundt 2-3 minutter.
Tilsæt hvidkål, og rør godt rundt.
Tilsæt ærter og porre, og bland det i og steg det i et par minutter.
Smag til, hvis retten er for salt, tilsæt lidt citronsaft. Mangler retten salt, så tilsættes lidt ekstra fiskesauce.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar