Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Koteletter i fad

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

4 stk kotelet
2 stk løg
1 spsk olie
500 gram champignon
2 stk peberfrugt
0.5 liter bouillon
140 gram tomatpure
1 stk porre
2 tsk paprika
250 dl kaffefløde
1 spsk sovsejævner
1 tsk salt
2 tsk peber

Fremgangsmåde

Brun koteletterne i er par minutter på hver side, på en varm pande.
Læg koteletterne i et smurt ildfast fad, og krydr med salt og peber.

Skær løg, porre, peberfrugt og champignon i skiver

Varm olie i en gryde, og svits porre, løg og champignon i 2 minutter. Tilsæt peberfrugt og svits i yderligere 1 minut.
Tilsæt bouillon, paprika og tomatpure, og kog retten i 2 minutter. Tilsæt fløde, sovsejævner, salt og peber.
Lad sovsen koge op.

Hæld sovsen over koteletterne.

Kom fadet i en 200 grader varm oven i ca. 25 minutter.

Serveringstips

Serveres med kogte ris.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar