Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Apotekergryde

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

125 gram bacon i tern
250 gram gullashkød
125 gram cocktailpølser
2 stk løg
1 stk peberfrugt
2 stk gulerødder
500 gram champignon
4 spsk paprika
6 cl bouillon
5 stk tørrede laurbærblade
3 cl sovsejævner

Fremgangsmåde

Svits bacon og løg i en gryde. Tilsæt kødet og lad det svitse med i 4 minutter.
Kom gulerødder, peberfrugt og champignoner i, og lad også dem sviste med i 4 minutter. Tilsæt paprika, bouillon og laurbærblade, og lad retten småsimre i 40 minutter.
Tilsæt cocktailpølser, og lad dem koge med et par minutter.
Tag retten af varmen i et par minutter.
Tilsæt sovsejævner (ca 3 spsk. mel og 3 dl. vand, rystet sammen) under omrøring, og kog retten igennem et par minutter.
Smag til med salt og peber.

Serveringstips

Serveres med kogte ris, pasta eller kartofler, og evt. med syltede rødbeder.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar