Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Koldhævede grahamsboller

Kategori: Brød

Stk.
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

5 dl vand
20 gram gær
3 dl mel
5 dl grahamsmel
1 dl havregryn
1 tsk salt

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i der kolde vand, tilsæt salt.
Kom grahamsmel og havregryn i og rør rundt.
Tilsæt mel og røe det rundt, hvis dejen er for tyns tilsættes endnu en dl hvedemel. Dejen skal være blød.

Dæk skålen til med husholdningsfilm og stil den til hævning i køleskabet i mindst 8 timer. Gerne natten over.

Form bollerne direkte på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med vand.

Tænd for ovnen på 225 grader varmluft, og bag bollerne i 15 minutter når ovnen er varm.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar