Carapulka - Spansk Gullash |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
750 gram skinketern 1 stk løg 3 spsk flydende margarine 2 tsk karry 2 tsk paprika 600 ml grøntsagsbouillon 300 gram frosne perleløg 3 spsk mel 150 gram bacon i tern 250 gram champignon 250 gram cocktailpølser 100 gram revet ost 1 spsk rasp 10 gram smør
|
Fremgangsmåde
Brun kød og løg i margarinen i en gryde sammen med karry og paprika. Høld bouillon over så det dækker, kog i ca en time. Kom perleløg i og kog videre i ca 15 minutter.
Kom mel og 3 dl vand i en meljævner, oh hæld det i gryden under omrøring. Bring retten op at koge kort. Hældes i et ildfast fad.
Steg bacon på en pande og svits herefter de rensede og skiveskårede champignon samt cocktailpølser på panden.
Bacon, champignon og cocktailpølserne fordeles ovenpå det ildfaste fad. Kom revet ost over og drys med rasp. Kom nu små klatter smør henover.
Gratineres i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 minutter.
|
Serveringstips
Serveres med ris og salat. |
|
|