Amagergryde |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
2 stk løg 800 gram kartoffel 2 stk gulerødder 250 gram hvidkål 1 spsk olie 2 tsk karry 400 gram hakket oksekød 7.5 dl vand 1.5 tsk salt 1 tsk peber
|
Fremgangsmåde
Pil og hak løg. Skræl og skær kartoflerne i skiver. Skræl gulerødder og riv dem groft. Snit hvidkål i fine strimler.
Varm olien i en stor gyde, og svits løg og karry. Svits herefter det hakkede oksekød. Tilsæt kartofler og hvidkål, og vend rundt. Tilsæt vand, salt og peber. Kog i 10 minutter ved svag varme.
Tilsæt de revne gulerødder og kog yderligere 10 minutter
|
Serveringstips
Kan serveres med ketchup, eller retten kan jævnes med lidt mel rørt ud i mælk.
|
|
|