Fedtfattig æblekage |
Kategori: Kage |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
3 stk Æble 2 stk Æg 150 gram sukker 50 gram flydende margarine 0.75 dl mælk 150 gram mel 1 tsk bagepulver 2 tsk kanel
|
Fremgangsmåde
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i både og læg dem i koldt vand.
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Pisk smør og mælk i æggeblandingen.
Bland mel og bagepulver og vend det i æggeblandingen.
Hæld dejen i en smurt springform.
Drys dejen med 1 tsk kanel.
Hæld vandet fra æblebådene og læg dem på dejen og drys resten af kanelen over æblerne.
Bag kagen midt i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
|
Serveringstips
Pyntes med flormelis. |
|
|