Fremgangsmåde
Kog risene, gerne dagen før. Ellers kog dem så de kan stå på køl i minimum 2 timer.
Når risene er godt kolde, hældes olie over dem, og der røres rundt med hænderne indtil der ikke er flere klumper.
Hæld olie i en wok, og steg finthakket hvidløg og chili. Skal stege ca. 1 minut.
Tilsæt kyllingekød i strimler sammen med bouillon, og lad det stege ca 5 minutter.
Skær imens porren og hvidkål i meget tynde stykker.
Læg nu kyllingekødet op på kanten i wokken, og slå æggene ud i bunden ag wokken. Rør rundt i æggene, indtil det bliver til røræg.
Nu tilsættes risene, basilikum og fiskesaucen, og der røres godt rundt 2-3 minutter.
Tilsæt hvidkål, og rør godt rundt.
Tilsæt ærter og porre, og bland det i og steg det i et par minutter.
Smag til, hvis retten er for salt, tilsæt lidt citronsaft. Mangler retten salt, så tilsættes lidt ekstra fiskesauce.
|