Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Gryderet med svinelever

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

400 gram svinelever
1 stk porre
1 stk peberfrugt
3 stk gulerødder
1 fed hvidløg
1 stk løg
4 stk lauerbærblade
800 ml vand
1 stk bouillonterning
2 tsk salt
2 tsk peber
4 spsk mel
1 spsk sovsekulør
1 spsk olie

Fremgangsmåde

Snit løg og hvidløg.
Skær svinelever i tern.
Snit de øvrige grøntsager.
Svits løg og hvidløg i olien i en gryde.
Brun lever-ternene.
Kom de øvrige grøntsager i og svits dem et par minutter.
Krydr med salt og peber.
Hæld vand på, og kom bouillonterning i sammen med lauerbærbladene.
Lad retten simre en times tid.
Tag gryden af varmen, og fisk lauerbærbladene op.
Bland mel med en smule vand i en meljævner.
Hæld melblandingen i retten alt imens der røres rundt.
Tilsæt sovsekulør, og rør rundt.
Sæt gryden tilbage på varmen, og giv det et kort opkog.

Serveringstips

Serveres med kartoffelmos og syltede rødbeder og græskar.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar