Gryderet med svinelever |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
400 gram svinelever 1 stk porre 1 stk peberfrugt 3 stk gulerødder 1 fed hvidløg 1 stk løg 4 stk lauerbærblade 800 ml vand 1 stk bouillonterning 2 tsk salt 2 tsk peber 4 spsk mel 1 spsk sovsekulør 1 spsk olie
|
Fremgangsmåde
Snit løg og hvidløg.
Skær svinelever i tern.
Snit de øvrige grøntsager.
Svits løg og hvidløg i olien i en gryde.
Brun lever-ternene.
Kom de øvrige grøntsager i og svits dem et par minutter.
Krydr med salt og peber.
Hæld vand på, og kom bouillonterning i sammen med lauerbærbladene.
Lad retten simre en times tid.
Tag gryden af varmen, og fisk lauerbærbladene op.
Bland mel med en smule vand i en meljævner.
Hæld melblandingen i retten alt imens der røres rundt.
Tilsæt sovsekulør, og rør rundt.
Sæt gryden tilbage på varmen, og giv det et kort opkog.
|
Serveringstips
Serveres med kartoffelmos og syltede rødbeder og græskar. |
|
|