Fremgangsmåde
Smelt margarinen i en gryde, bland derefter mælken i.
Kom væsken i en skål, og smuldr gæren i. Rør rundt til gæren er opløst.
Kom 1 af æggene i sammen med sukker, kardemomme og salt, og rør rundt.
Kom melet i lidt af gangen, og ælt grundigt. Dejen skal være blød og smidig.
Dæk skålen til med et viskestykke og lad den hvile i 30 minutter.
Rul derefter dejen ud i en firkant, og del den i 12 lige store firkanter.
Kom en tsk. hindbærmarmelade på hvert stykke, og fold hjørnerne ind på midten.
Bollerne lægges på en bageplade med bagepapir. Samlingen på bollerne skal være nedad.
Lad bollerne hvile i 30 minutter.
Pensl bollerne med et sammen pisket æg, og stil dem i en forvarmet ovn ved 225 grader i 10-12 minutter.
Når bollerne er færdigbagte lægges et halvt stykke pålægschokolade på hver som pynt.
|