Rabarbergrød |
Kategori: Dessert |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
800 gram rabarber 1.4 liter vand 2.5 spsk flydende sødemiddel 1 tsk citronsaft 2 tsk vanillesukker 7 spsk kartoffelmel
|
Fremgangsmåde
Kom rabarberne i en gryde, og hæld vand på.
Bring det i kog, og kog i ca 15 minutter.
Tag gryden af varmen.
Si kødet fra saften, og hæld saften tilbage i gryden.
Smag saften til med sødemiddel, vanillesukker og citronsaften.
Kom kartoffelmel i en skål, og rør det ud i en smule vand.
Kom jævningen i saften under kraftig omrøring.
Sæt gryden tilbage på komfuret og bring det i kog.
Grøden må ikke koge mere end 10-15 sekunder.
|
Serveringstips
Serveres med mælk og evt. fløde.
Rabarberkødet kan man bruge til rabarberkompot, det kan bruges som tilbehør til aftensmaden.
Rør blot en smule sødemiddel rundt i rabarberkødet, og den er klar. |
|
|