Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Kylling i sursød sauce

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

500 gram kyllingefilet
3 dl vand
4 spsk eddike
1 spsk flydende sødemiddel
1 dåse tomatpure
2 tsk salt
1 tsk peber
2 spsk olie
2 stk peberfrugt
2 stk løg
3 stk gulerødder
3 tsk mel
2 spsk vand

Fremgangsmåde

Skær kyllingekødet i strimler eller tern, og brun det i olien i en gryde. Krydr med salt og peber.
Tilsæt Grøntsagerne og lad dem stege med.
Bland vand, eddike, sødemiddel og tomatpure i en gryde og lad det koge et par minutter.
Tag sovsen af varmen.
Rør melet ud i de 2 spiseskefulde vand, og hæld det i sovsen i en tynd stråle under omrøring.
Giv sovsen et hurtigt opkog.
Bland kød og grøntsager i sovsen, og lad den stå på varmen i 2-3 minutter uden den koger for meget.
Smag til med salt og peber.

Serveringstips

Serveres med ris og evt. flutes.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar