Kanelsnegle (Diabetesvenlig) |
Kategori: Kage |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
100 gram flydende margarine 5 dl kærnemælk 50 gram gær 2 gram salt 40 gram sukker 900 gram mel 50 gram perfect strø 100 gram smør 2 spsk kanel 1 dl mælk
|
Fremgangsmåde
Opløs gæren i kærnemælken, og tilæt den flydende margarine.
Kom sukker og salt i samt 3/4 af melet.
Rør dejen i en røremaskine i 3 minutter på mellemste hastighed eller ælt den i hånden i 7 minutter.
Tilsæt resten af melet og ælt det med.
Lad dejen hæve i en halv time.
Bland Perfect Strø og kanel i en skål, og rør den rundt i smørret.
Slå dejen ned, og del dejen i 4 stykker, der hver rulles til en kvadrat på ca 20-25 cm.
Smør et tyndt lag af fyldet på dejen, og rul den sammen til en pølse.
Del pølserne i 12 stykker og tryk dem lidt flade. Lægges på en bageplade med bagepapir.
Lad kanelsneglene hæve i 40-45 minutter.
Pensel sneglene med mælk, og bag dem i 8 minutter ved 200 grader.
|
Serveringstips
Serveres lune, kan nemt lunes i ca 10-15 sekunder i en mikrooven, alt efter ovnens effekt.
Også gode til morgenbordet. |
|
|