Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Kanelsnegle (Diabetesvenlig)

Kategori: Kage

Stk.
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

100 gram flydende margarine
5 dl kærnemælk
50 gram gær
2 gram salt
40 gram sukker
900 gram mel
50 gram perfect strø
100 gram smør
2 spsk kanel
1 dl mælk

Fremgangsmåde

Opløs gæren i kærnemælken, og tilæt den flydende margarine.
Kom sukker og salt i samt 3/4 af melet.
Rør dejen i en røremaskine i 3 minutter på mellemste hastighed eller ælt den i hånden i 7 minutter.
Tilsæt resten af melet og ælt det med.
Lad dejen hæve i en halv time.
Bland Perfect Strø og kanel i en skål, og rør den rundt i smørret.
Slå dejen ned, og del dejen i 4 stykker, der hver rulles til en kvadrat på ca 20-25 cm.
Smør et tyndt lag af fyldet på dejen, og rul den sammen til en pølse.
Del pølserne i 12 stykker og tryk dem lidt flade. Lægges på en bageplade med bagepapir.
Lad kanelsneglene hæve i 40-45 minutter.
Pensel sneglene med mælk, og bag dem i 8 minutter ved 200 grader.

Serveringstips

Serveres lune, kan nemt lunes i ca 10-15 sekunder i en mikrooven, alt efter ovnens effekt.
Også gode til morgenbordet.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar