Kyllinge- og broccolifad |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
20 gram margarine 300 gram kyllingeinderfileter 250 gram champignon 300 gram broccoli 3 fed hvidløg 2 tsk salt 1 tsk peber 0.5 liter mornaysauce 5% 1 dåse hakkede tomater
|
Fremgangsmåde
Skær broccoli i fine små buketter, og læg dem i et smurt ildfast fad.
Rens champignon og skær dem i halve eller kvarte.
Smelt margarinen på en pande, og steg kyllingen heri i ca. 2 minutter på hver side, eller til det har skiftet farve.
Læg kyllingen ovenpå broccolien.
Svits champignon i panden i ca. 4 minutter og læg dem i det ovnfaste fad.
Krydr med salt og peber.
Bland de hakkede tomater sammen med mornaysaucen, og hæld det i fadet.
Bages i 40 minutter i en 200 grader varm ovn.
|
Serveringstips
Serveres med nykogte ris. |
|
|