Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Kyllinge- og broccolifad

Kategori: Hovedret

Personer
Ingen bedømmelser endnu
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

20 gram margarine
300 gram kyllingeinderfileter
250 gram champignon
300 gram broccoli
3 fed hvidløg
2 tsk salt
1 tsk peber
0.5 liter mornaysauce 5%
1 dåse hakkede tomater

Fremgangsmåde

Skær broccoli i fine små buketter, og læg dem i et smurt ildfast fad.
Rens champignon og skær dem i halve eller kvarte.
Smelt margarinen på en pande, og steg kyllingen heri i ca. 2 minutter på hver side, eller til det har skiftet farve.
Læg kyllingen ovenpå broccolien.
Svits champignon i panden i ca. 4 minutter og læg dem i det ovnfaste fad.
Krydr med salt og peber.
Bland de hakkede tomater sammen med mornaysaucen, og hæld det i fadet.
Bages i 40 minutter i en 200 grader varm ovn.

Serveringstips

Serveres med nykogte ris.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar