Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Vildtgryde

Kategori: Hovedret

Personer
Bedømmelse: 5/5 (1 stemme)
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

400 gram vildtkød i tern
2 stk løg
4 stk gulerødder
250 gram champignon
2 fed hvidløg
200 gram bacon i tern
1 dåse cocktailpølser
4 dl grøntsagsbouillon
2 dl madlavningsfløde
4 stk lauerbærblade
1 tsk salt
2 tsk peber
3 dl vand
3 spsk mel
1 spsk flydende margarine

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg.
Skær gulerødderne i tern, og del champignon i kvarte.
Svits løg, hvidløg, gulerødder og bacon i en gryde.
Kom kødet i og brun det.
Kom champignonerne i og svits med.
Hæld bouillon og fløde i.
Kom lauerbærbladene i.
Lad retten småkoge i 50 minutter.
Kom cocktailpølserne i.
Hæld vand i en meljævner sammen med melet, og jævn det.
Hæld jævningen i gryden og rør rundt, kom evt. sovsekulør i.
Smag til med salt og peber.

Serveringstips

Serveres med kartoffelmos og evt. syltede rødbeder, græskar og asier.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar