Vildtgryde |
Kategori: Hovedret |
|
Bedømmelse: 5/5 (1 stemme) |
|
Ingredienser
400 gram vildtkød i tern 2 stk løg 4 stk gulerødder 250 gram champignon 2 fed hvidløg 200 gram bacon i tern 1 dåse cocktailpølser 4 dl grøntsagsbouillon 2 dl madlavningsfløde 4 stk lauerbærblade 1 tsk salt 2 tsk peber 3 dl vand 3 spsk mel 1 spsk flydende margarine
|
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg.
Skær gulerødderne i tern, og del champignon i kvarte.
Svits løg, hvidløg, gulerødder og bacon i en gryde.
Kom kødet i og brun det.
Kom champignonerne i og svits med.
Hæld bouillon og fløde i.
Kom lauerbærbladene i.
Lad retten småkoge i 50 minutter.
Kom cocktailpølserne i.
Hæld vand i en meljævner sammen med melet, og jævn det.
Hæld jævningen i gryden og rør rundt, kom evt. sovsekulør i.
Smag til med salt og peber.
|
Serveringstips
Serveres med kartoffelmos og evt. syltede rødbeder, græskar og asier. |
|
|