Pølsehorn |
Kategori: Mellemmåltid |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
1 dl vand 25 gram gær 75 gram margarine 450 gram mel 1 dl mælk 1 stk Æg 0.5 tsk salt 8 stk pølser 8 tsk ketchup 8 tsk sennep
|
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i det lunkne vand og den smeltede margarine.
Tilsæt mælk, æg, salt og mel.
Ælt dejen og lad den hæve i 10 minutter.
Slå dejen ned, og del den i 2.
Rul dejen ud til en cirkel og del den i 8 trekanter.
Kom en teske sennep eller ketchup på trekanterne og læg derefter en halv pølse på hver.
Rul dejen sammen om pølsen, start fra den brede kant.
Sæt pølsehornene på bagepladen og lad dem efterhæve 10 minutter.
Pensl med æg eller mælk.
Bag pølsehornene i 20 minutter ved 200 grader. I varmluftovn 15 minutter ved 180 grader.
|
Serveringstips
Rigtig gode til madpakken. |
|
|