Karrykylling med banan |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
4 stk kyllingefilet 1 tsk salt 2 stk banan 1 spsk olie 2 stk løg 2 tsk karry 2 spsk hvedemel 0.5 liter vand 1 stk bouillonterning
|
Fremgangsmåde
Drys salt og peber på kyllingefileterne, og brund dem på panden.
Skær bananerne i skiver og læg dem i et smurt ildfast fad.
Kyllingen lægges ovenpå bananskiverne.
Pil løg og skær dem i tern og svits dem på panden. Tilsæt karry og rist i ca et minut. Tilsæt hvedemel og bouillon og rør rundt. Tilsæt vandet og lad sovsen koge op. Hæld til sidst soven over kyllingen.
Fadet sættes i en 170 grader varm oven i ca 35 minutter.
|
Serveringstips
Serveres med kogte ris og kogte grøntsager, evt. bønner |
|
|