Log på
Brugernavn
Kodeord
 
Glemt kode?

Havkat i fad

Kategori: Hovedret

Personer
Bedømmelse: 5/5 (1 stemme)
Indsendt af hellfishdk

Ingredienser

250 gram havkat
3 stk forårsløg
3 stk gulerødder
1 stk peberfrugt
4 dl grøntsagsbouillon
2 dl cremefine 7%
4 stk tørrede laurbærblade
4 skiver bacon
1 bundt purløg

Fremgangsmåde

Baconskiverne steges på en pande uden fedtstof, og lægges til afdrypning. Havkatten brunes i baconfedtet.
Læg fisken i et smurt ildfast fad, og krydr med peber.
Forårslæg, peberfrugt og gulerødder skæres i tynde skiver, og ristes på panden.
Tilsæt bouillon, og lad det koge ind til ca. det halve. Tilsæt Cremefine og purløg, og kog i ca 1 minut. Smag til med salt og peber og hæld sovsen over fisken.
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.
Pynt retten med bacon.

Serveringstips

Serveres med kogte kartofler, ris eller pasta.

I stedet for havkat, kan man bruge en anden lys fisk.

Bedøm denne opskrift

Du skal være logget ind for at kunne bedømme opskrifter.

Log venligst på i menuen til venstre, eller klik her for at oprette dig som bruger.

Funktioner

Del på Facebook
 

 

Kommentarer

Der er endnu ikke nogen kommentarer til denne opskrift
 

Skriv kommentar