Havkat i fad |
Kategori: Hovedret |
|
Bedømmelse: 5/5 (1 stemme) |
|
Ingredienser
250 gram havkat 3 stk forårsløg 3 stk gulerødder 1 stk peberfrugt 4 dl grøntsagsbouillon 2 dl cremefine 7% 4 stk tørrede laurbærblade 4 skiver bacon 1 bundt purløg
|
Fremgangsmåde
Baconskiverne steges på en pande uden fedtstof, og lægges til afdrypning. Havkatten brunes i baconfedtet.
Læg fisken i et smurt ildfast fad, og krydr med peber.
Forårslæg, peberfrugt og gulerødder skæres i tynde skiver, og ristes på panden.
Tilsæt bouillon, og lad det koge ind til ca. det halve. Tilsæt Cremefine og purløg, og kog i ca 1 minut. Smag til med salt og peber og hæld sovsen over fisken.
Fadet sættes i en 200 grader varm ovn i 20 minutter.
Pynt retten med bacon.
|
Serveringstips
Serveres med kogte kartofler, ris eller pasta.
I stedet for havkat, kan man bruge en anden lys fisk. |
|
|