Pastasalat med laks og rodfrugter |
Kategori: Frokost |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
150 gram fuldkornspasta 500 gram blandede rodfrugter 1 tsk olie 1 spsk sennep 50 gram salat 250 gram røget laks 1 spsk purløg 1 spsk persille 1 stk lime 1 tsk salt 2 tsk peber
|
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad den dryppe af og køle af.
Rens rodfrugterne og skær dem i tynde skiver.
Svits rodfrugterne i olien i 2-3 minutter.
Tilsæt salt, peber og sennep. Rør rundt og svits det i yderligere 2 minutter.
Del Limefrugten og pres saften ud over rodfrugterne.
Tilsæt purløg og persille, og tag rodfrugterne af varmen, og lad dem afkøle.
Når rodfrugterne er kolde, skæres laksen i strimler og blandes i. Skyl salaten og bland den i til sidst.
|
Serveringstips
Kan serveres med grovbrød.
I stedet for friske rodfrugter, kan man bruge fra frost. |
|
|