Apotekergryde |
Kategori: Hovedret |
|
Ingen bedømmelser endnu |
|
Ingredienser
125 gram bacon i tern 250 gram gullashkød 125 gram cocktailpølser 2 stk løg 1 stk peberfrugt 2 stk gulerødder 500 gram champignon 4 spsk paprika 6 cl bouillon 5 stk tørrede laurbærblade 3 cl sovsejævner
|
Fremgangsmåde
Svits bacon og løg i en gryde. Tilsæt kødet og lad det svitse med i 4 minutter.
Kom gulerødder, peberfrugt og champignoner i, og lad også dem sviste med i 4 minutter. Tilsæt paprika, bouillon og laurbærblade, og lad retten småsimre i 40 minutter.
Tilsæt cocktailpølser, og lad dem koge med et par minutter.
Tag retten af varmen i et par minutter.
Tilsæt sovsejævner (ca 3 spsk. mel og 3 dl. vand, rystet sammen) under omrøring, og kog retten igennem et par minutter.
Smag til med salt og peber.
|
Serveringstips
Serveres med kogte ris, pasta eller kartofler, og evt. med syltede rødbeder. |
|
|